De Tulpenroute 2023 in Flevoland beleven

tulpenroute

Vanaf 15 april gaan er verschillende Tulpenroute in Flevoland weer van start. In deze editie zijn er verschillende prachtige auto en fiets routes door het oostelijke en zuidelijke deel van Flevoland. Tijdens de rit kun je genieten van het unieke platteland van deze mooie provincie. Onderweg verken je Flevoland en laat je je verrassen door de kleurrijke bloemenzee en de activiteiten bij lokale ondernemers.

Dit jaar zijn er verschillende auto, fiets en wandelroutes uitgezet in de diverse gemeenten. Tijdens de route kom je langs talloze bloeiende tulpenvelden, fruitboomgaarden in bloei en groene velden. Ook openen verschillende ondernemers langs de route hun deuren, bijvoorbeeld om een kijkje in de stal te nemen of om verse producten te kopen. Tijdens de rit krijg je interessante informatie over de omgeving, de lokale geschiedenis, de natuur en lokale ondernemers via bijvoorbeeld een audiotour op de Tulpenroute Flevoland App.

Hoe en waar kan ik een ticket kopen?

De ticketverkoop start op 1 april. Je kunt via de website jouw autorouteticket reserveren. Hierbij kies je de dag, het tijdstip en startlocatie van de route die je wilt rijden. Zo spreiden ze de drukte en kun je rustig genieten van de rit. Op de gereserveerde dag wordt jouw ticket geactiveerd in de Tulpenroute Flevoland App en kun je de route vanaf de startlocatie beginnen.

Daarnaast zijn ook verschillende fietsroutes aan in deze gebieden. Hiervoor hoef je geen ticket te kopen. De routes kun je op een later moment downloaden vanaf verschillende websites. Hou onze website de gaten. We blijven je op de hoogte houden.

foto: Photo by Pixabay

Over Patrick

Al 15 jaar outdoor actief met onder andere Geocaching. Via deze nieuwssite wil ik iedereen graag op de hoogte houden van alles wat met outdoor te maken heeft.

Bekijk alle berichten van Patrick →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *