Hanwag Benelux introduceert lokale social pagina’s

Bij Hanwag is de afgelopen jaren op globaal niveau hard gewerkt aan een strategie op het gebied van contentmarketing en een sterke aanwezigheid op sociale media. Deze strategie is effectief gebleken
maar helaas niet toereikend genoeg voor de Benelux. Om ook in de Benelux meer aan onze naamsbekendheid te werken heeft Hanwag Benelux nu haar eigen kanalen op Instagram en Facebook. Op deze kanalen vertalen wij de campagnes en de content naar onze eigen regio in beeld en taal en werken wij aan de groei van onze eigen community.

Hanwag Stories

En hier blijft het niet bij want ook op de website stories.hanwag.com is alle content nu in het Nederlands te lezen. We delen hier niet alleen inspirerende en interessante verhalen over Hanwag en onze producten maar ook tips over o.a. onderhoud, leesten en verzolen. We inspireren de wandelaar door leuke routes en tips te delen. Nu nog buiten de grenzen, maar de routes en tips binnen de Benelux gaan zeker volgen :).

Hanwag Benelux volgen?

https://www.facebook.com/people/Hanwag-Benelux
https://www.instagram.com/hanwag_benelux

Over Patrick

Al 15 jaar outdoor actief met onder andere Geocaching. Via deze nieuwssite wil ik iedereen graag op de hoogte houden van alles wat met outdoor te maken heeft.

Bekijk alle berichten van Patrick →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *