Hanwag plant bomen: een stap tegen klimaatverandering

hanwag-bomen

Het Duitse schoenenmerk Hanwag versterkt haar inzet voor klimaatbescherming door ook dit jaar weer een samenwerking aan te gaan met Life Terra, een organisatie die zich inzet voor het planten van bomen om klimaatverandering tegen te gaan.

Klimaatverandering is een uitdaging die snel actie vereist. Hanwag erkent het cruciale belang van bomen. Vorig jaar heeft Hanwag al bomen geplant op familielandgoed Mariënwaerd in Beesd om de biodiversiteit te bevorderen.

“Door met onze handen in de aarde te zitten ervaarden we hoe je zelf onderdeel kunt zijn van de oplossing. Gekoppeld aan de verkoop via de winkels doneert Hanwag een boom per verkocht paar Bluecliff ES schoenen. Zo leveren we samen een bijdrage aan het klimaat en CO2 compensatie,” aldus Marleen Hemminga (Marketing Manager Fenix Benelux BV).

De Bluecliff ES is ontworpen met stabiliteit en comfort als topprioriteit, waardoor het een ideale metgezel is voor wandelingen in het middelgebergte en langere trektochten. De schoen heeft een hogere schacht en een stabielere zool, wat het perfect geschikt maakt voor meer veeleisende terreinen. Zoals we van HANWAG gewend zijn, is de Bluecliff ES, ‘100% Made in Europe’, waardoor kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd zijn.

Met deze schoenen kunnen avonturiers niet alleen volop genieten van de natuur, maar ook actief bijdragen aan het behoud ervan.

Deze donatieactie is geldig bij een geselecteerd aantal Hanwag retailers in Nederland gedurende de periode van eind september tot en met 31 oktober 2023. Op 19 november kunnen alle geïnteresseerden meehelpen – pers, retailers en consumenten. Plant je mee? Kijk voor meer informatie op: https://fenixoutdoor.lp.page/bluecliff-lifeterra

Over Patrick

Al 15 jaar outdoor actief met onder andere Geocaching. Via deze nieuwssite wil ik iedereen graag op de hoogte houden van alles wat met outdoor te maken heeft.

Bekijk alle berichten van Patrick →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *