New Balance lanceert het nieuwste model uit de FreshFoam X lijn: de FreshFoam X 1080v13

Amsterdam, 13 september 2023 – New Balance kondigt de lancering aan van het nieuwste model uit de FreshFoam X lijn: de FreshFoam X 1080v13. Dit model is de nieuwste trots van New Balance Running en staat voor de toewijding van het merk aan innovatie en vakmanschap. De FreshFoam X 1080v13 zorgt voor een compleet nieuwe ervaring door het zachte schuim en een betere pasvorm. De schoen biedt ultiem draagcomfort voor beginnende tot ervaren hardlopers tijdens het rennen.
Het nieuwe ontwerp voor de buitenzool van de schoen is onderzocht en ontwikkeld in het New Balance Sports Research Lab. De zool verhoogt de stijfheid van de voorkant van de schoen en heeft een verbeterde rocker waardoor de voet soepeler kan afwikkelen tijdens het hardlopen. Dit zorgt ervoor dat iedereen moeiteloos kan hardlopen op zijn eigen manier.

De FreshFoam X 1080v13 heeft een nieuwe FreshFoam X samenstelling die de energy return bij elke stap verhoogt terwijl de schoen nog steeds zacht en licht aanvoelt. De nieuwe schuim samenstelling in combinatie met de verhoogde tussenzool zorgt voor nog meer demping om gemakkelijk te hardlopen, ongeacht de afstand.

New Balance bevindt zich op de intersectie van sport en cultuur, wat terug is te zien in de FreshFoam X 1080v13. Met een nieuw ontworpen mesh, reflecterende details en een gestructureerde pasvorm, maakt het de FreshFoam X 1080v13 dé ideale schoen om de hele dag te dragen.

Veranderingen ten opzichte van de v12:– De nieuwe Fresh Foam X heeft een tussenzool met verbeterde demping
– De zool van de Fresh Foam X zorgt voor meer flexibiliteit van de schoen
– De Fresh Foam X is gemaakt van een zachte stof die goed doorademt tijdens het hardlopen
– De Fresh Foam X heeft reflecterende details die voortkomen uit de hardloop geschiedenis van New Balance

Danny Orr, Algemeen Directeur voor Tech Running bij New Balance, zegt het volgende: “De FreshFoam X 1080v13 is het resultaat van uitgebreid onderzoek, ontwikkeling en ontwerp-inspanningen vanuit ons merk. Omdat het een van de meest geliefde hardloopschoenen is die New Balance aanbiedt, wilden we de totale ervaring verbeteren, inclusief demping en stijl. Met deze innovaties hebben we de FreshFoam X 1080v13 tot de perfecte schoen gemaakt voor hardlopers van alle niveaus.”

Over Patrick

Al 15 jaar outdoor actief met onder andere Geocaching. Via deze nieuwssite wil ik iedereen graag op de hoogte houden van alles wat met outdoor te maken heeft.

Bekijk alle berichten van Patrick →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *