Nieuwe tv-campagne pakt insectenbeten aan

De nieuwe tv-campagne van de gezondheidsspecialist Beurer uit Ulm gaat op 09 juni 2023 van start. Onder het motto “Geniet van het moment, zonder jeuk” wordt de tv-spot tot 31 augustus 2023 in Duitsland en Nederland uitgezonden. Het thema van de commercial sluit perfect aan bij het zomer- en tuinfeestseizoen en plaatst het assortiment insectenbeethelers in de schijnwerpers.

De nieuwe tv-commercial toont een tuinfeest op een mooie zomeravond met een vrolijke sfeer, gezellige ambiance en een mooi gedekte tafel. Ware het niet dat er vervelende muggen zijn. Ze steken snel en ongemerkt en veroorzaken jeuk op de huid. Wat nu? Een freeze frame, de omgeving staat stil. Alleen de hoofdpersoon beweegt en haalt haar insectenbeetheler uit haar tas, houdt hem een paar seconden op de getroffen plek en daarna kan het feest zorgeloos doorgaan.

Kerstin Glanzer, Marketing Manager van Beurer GmbH over de commercial: 

“Of het nu gaat om een gezellig tuinfeest, een buitenactiviteit of kamperen. De tv-spot behandelt een onderwerp dat iedereen aangaat. Met onze campagne willen we de aandacht vestigen op ons merk, het merk versterken en het productassortiment nog tastbaarder maken.” 

Insectenbeethelers en het verzachtende effect van de symptomen

Insectenbeethelers zijn geschikt voor het behandelen en genezen van insectenbeten en steken van muggen, bijen of andere kleine insecten door middel van warmteopwekking (lokale hyperthermie). Beurer biedt in zijn assortiment met de BR 90, BR 60 en BR 10 drie medische hulpmiddelen voor een medicijnvrije verlichting van jeuk en zwelling. De warmte vernietigt de geïnjecteerde eiwitten die de afweerreactie van het lichaam veroorzaken in de vorm van zwelling en jeuk. Dit zorgt tot verlichting van deze symptomen.

image

Meer informatie over de insectenbeethelers is te vinden op de website van Beurer: www.beurer.com

Over Patrick

Al 15 jaar outdoor actief met onder andere Geocaching. Via deze nieuwssite wil ik iedereen graag op de hoogte houden van alles wat met outdoor te maken heeft.

Bekijk alle berichten van Patrick →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *