Ontdek de nieuwe kleuren van de nieuwe Thule Chasm collectie!

Thule_Chasm_LS_Copenhagen_2305

Of je nu houdt van wintersport, kamperen of fitness, de Thule Chasm collectie
is speciaal ontworpen om jouw actieve levensstijl te ondersteunen. Deze razend populaire tassen zijn nu beschikbaar in een reeks nieuwe kleuren die zowel van binnen als buiten gemaakt zijn van 100% gerecycleerde materialen. Met deze upgrades heeft iedere avonturier een stijlvolle en bovendien duurzame tassenkeuze voor al hun avonturen.

Duurzame bagage voor de outdoor ontdekkingsreiziger

De Thule Chasm tassen zijn nu ook verkrijgbaar in Pond gray en Golden brown. Deze on-trend, aardetinten matchen goed in verschillende settings, ideaal voor een collectie die zo veelzijdig is als de Thule Chasm. Deze tassen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en maten, geschikt voor korte uitstapjes of meerdaagse avonturen. De afneembare rugzakriemen, brede openingen, grote handvatten en makkelijk toegankelijke zakken, bieden de ideale oplossing voor allerlei soorten reizen, zowel in de natuur als in de stad.

Nu gemaakt van PFAS-vrije, gerecycleerde materialen

De verbeteringen aan de Thule Chasm collectie tonen ook de toewijding van Thule aan duurzaamheid. Elke tas wordt aan de buitenkant, het gaas en de voering geproduceerd met 100% gerecycleerde materialen. De waterbestendige coating op de tassen is bovendien PFAS-vrij, wat je spullen beschermt tegen nat worden en het milieu beschermt tegen schadelijke chemicaliën.

Duurzaamheid

De duurzaamheid die in elk onderdeel van deze collectie is verwerkt, garandeert dat deze tassen jarenlang bestand zijn tegen intensief gebruik.

Bij Thule zijn we er trots op tassen te maken die tijdloos zijn in hun ontwerp en hoogwaardig in hun functies, waardoor ze tientallen jaren meegaan”, aldus Aden Johnson, Director of Global Product Management bij Thule.

De industriële materialen die we in de Thule Chasm-collectie gebruiken, zijn qua levensduur zeer duurzaam.”

Over Patrick

Al 15 jaar outdoor actief met onder andere Geocaching. Via deze nieuwssite wil ik iedereen graag op de hoogte houden van alles wat met outdoor te maken heeft.

Bekijk alle berichten van Patrick →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *