Persoonlijk leiderschap op de MTB

OutdoorPresence

Ben jij leider of ondernemer? Heb jij behoefte om even drie dagen offline afstand te nemen van alles? Even ontdekken wat écht belangrijk voor je is, terwijl je bezig bent met je passie, fietsen?

Dan is de MTB editie van het Presence Outdoor Programma wat voor jou.

Ondernemer & Coach Jan willem Brummelman en Oud-topsporter & Trainer Maarten Tjallingii faciliteren van 07 t/m 09 juni 2023 de 5e editie van dit persoonlijk leiderschapsprogramma.

Vraag je je weleens af: waar ben ik mee bezig? Voel je dat het jouw werk of bedrijf niet meer is? Zoek je nieuwe bezieling in het leven of wil je af van de onvrede over jezelf en wat je van het leven maakt? Wat het ook is, gun jezelf de tijd en ruimte om het te ontdekken én te doorbreken in het Presence Outdoor MTB Programma. In drie dagen fiets je letterlijk een nieuwe tijd tegemoet. Je gaat uit je hoofd, je lijf in om te voelen wat jij wilt en je zet intenties om tot een gewenste doorbraak te komen. 

Het is een outdoor programma mét comfort. We verblijven op de Veluwe in luxe lodgetenten (met inhouse sanitair), waarin je overnacht in een eigen slaapvertrek. Tijdens de driedaagse wordt voor lekker eten & drinken gezorgd. Deze MTB editie is geschikt voor alle niveaus. Het gaat om de reis, niet om de prestatie.

Kortom: de trail van je leven.
Heb je interesse of wil je hierover van gedachten wisselen? 

Liever wandelend de Veluwe over?  Check dan onze andere Presence Outdoor Programma’s.

Over Patrick

Al 15 jaar outdoor actief met onder andere Geocaching. Via deze nieuwssite wil ik iedereen graag op de hoogte houden van alles wat met outdoor te maken heeft.

Bekijk alle berichten van Patrick →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *