Terug naar de natuur in de Darwin tenten van Coleman

coleman-tent

De afgelopen jaren zoeken steeds meer mensen naar manieren om weer in contact te komen met de natuur en te ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven. Kamperen kende door de pandemie een opleving, maar de trend lijkt niet te verdwijnen. En dat is geen verrassing, want er gaat niets boven de ervaring van slapen onder de sterrenhemel en wakker worden met het geluid van zingende vogels. Maak deze zomer weer een connectie met de natuur in de nieuwe Darwin tenten van Coleman.

Het vernieuwde Darwin assortiment van Coleman bestaat uit vijf koepeltenten voor de moderne
kampeerder. De verschillende maten en functies zijn ontwikkeld om aan elke behoefte te voldoen; van solo-backpackers tot gezinnen, er is een Darwin tent voor iedereen.

De kleinste tent in het assortiment, de lichtgewicht Darwin 2, is perfect voor solo-backpackers of koppels die op zoek zijn naar compacte beschutting. Met een gewicht van slechts 2,8 kg kan de koepeltent in enkele minuten worden opgezet, dankzij ring- en pinbevestigingen. Dat maakt het de ideale keuze voor korte trips. De tent beschikt over een kleine luifel voor het opbergen van spullen en biedt een slaapplaats aan twee personen.

Voor kleine gezinnen is de Darwin 3 een goede keuze. Deze tent biedt ruimte aan drie personen en weegt slechts 3,4 kg. Net als de Darwin 2 bevat deze tent ventilatieopeningen om condensvorming te voorkomen. Door het lage gewicht lenen deze twee modellen zich perfect voor tochten en hikes, zonder te hoeven inleveren op comfort.

Voor wie nóg meer ruimte kan gebruiken, is er aan het Darwin assortiment een Plus-lijn toegevoegd. In deze lijn zijn de tenten voorzien van een verlengde koepelvorm, met een puntige luifel voor meer hoogte en veel ruimte voor spullen. Tassen en modderige laarzen blijven hier droog dankzij de opstaande rand van het grondzeil, zodat iedereen comfortabel kan genieten van het buitenleven tijdens weekendtrips in de natuur. Maar deze tenten lenen zich ook uitermate goed voor meerdaagse festivals. De Darwin 2+ (4,2
kg) biedt plek aan twee personen, de Darwin 3+ (4,9 kg) kan drie personen huizen en de grootste tent uit het assortiment, de Darwin 4+ (6,2 kg), heeft maar liefst vier slaapplekken.

Alle Darwin tenten zijn gemaakt van hoogwaardige in de Darwin tenten van Coleman® materialen en voorzien van Colemans gepatenteerde WeatherTec-systeem, met een waterkolom van 3.000 mm en getapete naden, wat ervoor zorgt dat de tenten water- en winddicht zijn.

Het Darwin assortiment van Coleman vormt de ideale keuze voor iedereen die deze zomer
weer in contact wil komen met de natuur. Dus waar wacht je nog op? Ga erop uit en begin
vandaag nog met het verkennen van het buitenleven! www.coleman.nl 

Over Patrick

Al 15 jaar outdoor actief met onder andere Geocaching. Via deze nieuwssite wil ik iedereen graag op de hoogte houden van alles wat met outdoor te maken heeft.

Bekijk alle berichten van Patrick →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *